Δωρεάν προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ «Microbirth Movie» (Σάββατο, 20 Μαΐου).

Η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Λαμίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Δίκτυο Σεβασμού στη γέννα ENCA Hellas διοργανώνουν την προβολή του βραβευμένου ντοκυμαντέρ Microbirth Movie. Πρόκειται για τη 2η ταινία των δημιουργών του Freedom For Birth One World Birth, Toni Harman και Alex Wakeford.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του εορτασμού της Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στη Γέννα (International Week for Respecting Childbirth– IWRC), 15 έως τις 21 Μαΐου 2017. Tο θέμα για τη φετινή εβδομάδα είναι: “40 εβδομάδες; Ο τοκετός έρχεται στην δική του ώρα, δεν προγραμματίζεται.”

Συνδιοργάνωση: Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Λαμία: Σάββατο 20 Μαΐου 2017, στις 11 το πρωί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων

• Η διάρκεια της ταινίας Microbirth είναι 70 λεπτά. 

Η προβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ, ωστόσο θα υπάρχει κουτί για ελεύθερη συνεισφορά στον ENCA (προαιρετικά). *τα χρήματα που θα μαζευτούν προσφέρουν ουσιαστική στήριξη στο ENCA Hellas – Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα , το οποίο στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εθελοντική προσφορά και δράση των μελών του.

thumbnail_Cover_Banner

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment