Σύλληψη 54χρονης στη Θήβα. Λειτουργούσε παράνομα οίκο ανοχής!

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια 54χρονη ιδιοκτήτρια οικίας σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, η οποία λειτουργούσε ως κρυφό – παράνομο οίκο ανοχής.

Μετά τις κατάλληλες πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν την οικεία της 54χρονης από την Θήβα και εντός αυτής δύο αλλοδαπές από την Μολδαβία οι οποίες προσέφεραν… αγοραίο έρωτα!

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας:

  • Συνελήφθη 54χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια οικίας σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, την οποία λειτουργούσε ως κρυφό – παράνομο οίκο ανοχής
  • Συνελήφθησαν επίσης (2) αλλοδαπές εντός της ανωτέρω οικίας, οι οποίες, όπως προέκυψε, συνευρίσκονταν ερωτικά με «πελάτες», έναντι χρηματικής αμοιβής
  • Κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό και άλλα πειστήρια

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθη χθες (09-08-2017) το μεσημέρι, σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, 54χρονη ημεδαπή, ιδιοκτήτρια οικίας, την οποία λειτουργούσε ως κρυφό – παράνομο οίκο ανοχής.

Σε αιφνιδιαστική νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην ανωτέρω οικία, κατελήφθησαν εντός αυτής και συνελήφθησαν επίσης δύο (2) αλλοδαπές, υπήκοοι Μολδαβίας, ηλικίας 32 και 29 ετών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι η 54χρονη, δρώντας κατ’ επάγγελμα, είχε παραχωρήσει την οικία της στις δύο αλλοδαπές, προκειμένου αυτές να συνευρίσκονται ερωτικά με διάφορους «πελάτες», έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο αλλοδαπές δεν ήταν εφοδιασμένες με βιβλιάριο υγείας και πιστοποιητικό άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής, ενώ δεν είχε εκδοθεί άδεια εγκατάστασης και χρήσης του σπιτιού ως οίκου ανοχής.

Εντός της προαναφερόμενης οικίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το συνολικό χρηματικό ποσό των (1.740) ευρώ, καθώς και άλλα πειστήρια.

Την προανάκριση, για την υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment