Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία (17-18 Νοεμ.)

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, είναι μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες της χώρας, και η Ελληνική Εταιρεία Χειρούργων Θώρακος, Καρδιάς, Αγγείων, στη συνεχή προσπάθειά για τη μετάδοση επίκαιρης γνώσης και την ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Επέλεξαν την πόλη της Λαμίας για να διοργανώσουν το 5ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Στερεάς Ελλάδας (17-18 Νοεμβρίου), σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας και υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου (Σάββατο 18 Νοεμβρίου-Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΑΣ) είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των Καρδιολόγων αλλά ευρύτερα όλων των ιατρών που υπηρετούν την Καρδιαγγειακή Ιατρική (Παθολόγοι, Γενικοί οικογενειακοί ιατροί, Νεφρολόγοι, Πνευμονολόγοι κ.λπ.).

Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει πάντα ως προτεραιότητα την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, ώρες 16.00-19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Συνδριακό Κέντρο), εκπαιδευτές της ΕΚΕ θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε επαγγελματίες υγείας, πολίτες και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Για αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να στέλνετε email στο lignos@hcs.gr (αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, ιδιότητα  και email).

Στη συνέχεια και στον ίδιο χώρο διακεκριμένοι επιστήμονες και Καθηγητές Καρδιολογίας θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο τους πολίτες για την Πρόληψη και  την Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων (ώρες 19.15-21.00).

Η Τελετή Έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Συνεδριακό Κέντρο).

thumbnail_EKE_LAMIA_POSTER_WEB

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment