Δήλωση του Δημήτρη Βέττα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Την παρακάτω γραπτή δήλωση  απέστειλε ο υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας  με τον ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας  για το αποτέλεσμα των εκλογών. Ο κ. Βέττας  είναι δεύτερος σε ψήφους  στη Φθιώτιδα  αλλά  δεν κατάφερε να εκλεγεί ξανά βουλευτής αφού ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει αυτή τη φορά  μόνο έναν βουλευτή στη Φθιώτιδα.

 Το κείμενο της δήλωσης:

Φίλες και φίλοι,

αγαπητοί συμπατριώτες,

με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξη, τη συμπαράσταση, την εμπιστοσύνη αλλά και την τιμή που μου κάνατε να σας εκπροσωπήσω αυτά τα δύσκολα χρόνια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με απόλυτο σεβασμό στις δημοκρατικές μου αξίες, στη διάθεση προσφοράς για τον τόπο μου, στη βούληση του λαού της Φθιώτιδας και στις χιλιάδες που μου εμπιστευθήκατε την ψήφο σας σε αυτές τις εκλογές, η επόμενη μέρα θα με βρει πάλι στο μετερίζι, διότι το θεωρώ χρέος μου, που υπερβαίνει όλα όσα θα μπορούσαν να φαντάζουν ανυπέρβλητα.

Με ενότητα, με ομοψυχία, με συνεπή και συνεχή αγώνα, διδαγμένοι από λάθη και παραλείψεις, εξακολουθούμε να είμαστε περήφανοι για όλα όσα καταφέραμε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να φτάσουμε τον τόπο μας εκεί που οραματιζόμαστε, εκεί που του αξίζει.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Βέττας

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment