ΜέΡΑ25 Λαμίας : Κάλεσμα προς όλους τους δημοκρατικούς πολίτες

«Χαράζει… …και το ΜέΡΑ25 διανοίγει τρεις διαφυγές φωτεινής, ρεαλιστικής ελπίδας στη ζοφερή πολιτική, οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της μνημονιακής εποχής για τη χώρα μας.

«Το 3% που κατέγραψε το ΜέΡΑ25 στις ευρωεκλογές του 2019 αποτύπωσε την απήχηση στο εκλογικό σώμα των άρτιων προτάσεων που καταθέσαμε για την Ελλάδα και την Ευρώπη και του ουσιαστικού, υπεύθυνου και μετριοπαθούς πολιτικού λόγου που αρθρώσαμε.

Ως μέλη του ΜέΡΑ25 δεν αισιοδοξούμε μόνο, μα έχουμε την πεποίθηση ότι τον δρόμο που χαράξαμε θα τον πορευτούμε με πολλούς συνοδοιπόρους.

Ως ΜέΡΑ25 Λαμίας καλούμε σε συμπόρευση όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, όλες και όλους, τις συντοπίτισσες και τους συντοπίτες μας:

  • που έχουν τις ίδιες ανησυχίες με μας και εμπνέονται από το όραμα μιας δημοκρατικής κοινωνίας και μιας ρεαλιστικής, υπεύθυνης και ανεξάρτητης πολιτικής που στόχο θα έχει να ανακουφίσει την κοινωνία από την ερημοποίηση που επιβάλλουν οι έξωθεν επιβαλλόμενες πολιτικές
  • που δεν εγκλωβίζονται από όσους ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις πέρα από τις πολιτικές που καθιστούν την πατρίδα μας αποικία χρέους
  • που δεν ενδίδουν σε διλήμματα
  • που έχουν συνειδητοποιήσει την αναγκαιότητα της ενεργητικής συμμετοχής και του πολυμέτωπου αγώνα για μια ανεξάρτητη, δημοκρατική Ελλάδα σε μια δημοκρατική Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών.

Σας καλούμε

να συνδιαμορφώσουμε την πολιτική μας ατζέντα και να διαδραματίσουμε ενεργό ρόλο σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΜέΡΑ25 Λαμίας
Επικοινωνία: 6955986317, mera25lamia@gmail.com

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment