Αλλαγές και ματαιώσεις δρομολογίων των τραίνων λόγω απεργίας

Προβλήματα στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα δημιουργηθούν το διήμερο 5 με 6 Μαρτίου 2018, εξαιτίας των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους και την κήρυξη στάσεων εργασίας και απεργίας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Ειδικότερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προειδοποιεί ότι θα υπάρχουν τροποποιήσεις αλλά και ματαιώσεις δρομολογίων και ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν:

«Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ) ανακοίνωσε 3ωρες στάσεις εργασίας τη Δευτέρα 05/03/2018 (για τις ώρες 05:00-08:00, 13:00-16:00 και 21:00-24:00) και μία 24ωρη απεργία την Τρίτη 06/03/2018.

Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο–Πάτρα και αντιστρόφως.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει

Αναλυτικά, τα όσα ισχύουν για τους επιβάτες που έχουν προαγοράσει εισιτήρια, σε περιπτώσεις ματαιώσεων δρομολογίων λόγω απεργιακών κινητοποιήσεων, αναφέρονται στο σύνδεσμο».

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment