ΓΣΕΕ: Έληξε και τυπικά η θητεία της διοίκησης, που βάζει λουκέτο στο κτήριο

 Η απερχόμενη  διοίκηση της ΓΣΕΕ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 11 Απριλίου με βάση το νόμο και το καταστατικό η θητεία της διοίκησης της Συνομοσπονδίας, όπως αυτή είχε προκύψει από το 36ο Συνέδριό της το 2016. Αναμένεται να οριστεί από το Πρωτοδικείο προσωρινή Διοίκηση.

Δηλώνει ακόμη πως θα προχωρήσει στη διαδικασία παράδοσης-παραλαβής στην επόμενη νόμιμη διοίκηση, όποτε αυτή αναδειχθεί και ζητά την περιφρούρηση του κτιρίου  από  τις αρμόδιες αρχές.

Στην ανακοίνωσή της, η διοίκηση Παναγόπουλου κατηγορεί εκ νέου το ΠΑΜΕ, που την εμπίοδισε να κάνει το περιβόητο 37ο Συνλεδριο αναφέροντας πως  «τα βίαια επεισόδια από στελέχη του ΠΑΜΕ τόσο στην Καλαμάτα όσο και στη Ρόδο, με τραμπουκισμούς, ομαδικές επιθέσεις, ξυλοδαρμούς συνέδρων, κατάληψη των συνεδριακών χώρων» ευθύνονται για τη μη εκλογή νέας διοίκησης.

Αναφέρει ακόμη πως «με δεδομένο το γεγονός ότι στις 4 Απριλίου υπήρξε από πλευράς μελών του ΠΑΜΕ και βίαια εισβολή στο κτίριο της ΓΣΕΕ, με πρόκληση μάλιστα σοβαρών καταστροφών», αποφασίζει πως το κτίριο θα παραμείνει κλειστό μέχρι την παράδοσή του σε νόμιμη διοίκηση, ενώ ζητά από τις αρμόδιες αρχές τη λήψη προληπτικών μέτρων για την ασφάλειά του.
 
«Η λήψη προληπτικών μέτρων για την ασφάλεια του διατηρητέου κτηρίου της Συνομοσπονδίας, των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του από τις αρμόδιες αρχές στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων τους, είναι επιβεβλημένη. Το γεγονός αυτό επισημαίνεται και στη σχετική επιστολή που απέστειλε η ΓΣΕΕ στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να αναληφθεί ενώπιον του κόσμου της εργασίας της χώρας, η υπηρεσιακή και πολιτική ευθύνη για ενδεχόμενη παράνομη κατάληψη, φθορές και αντιποίηση της έδρας της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης», σημειώνει η απερχόμενη διοίκηση της ΓΣΕΕ.
«Με μια νέα ανακοίνωση – τραγέλαφο, η έκπτωτη ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, αφού αναμασάει τις συκοφαντίες περί «βίαιων επεισοδίων από στελέχη του ΠΑΜΕ» στην Καλαμάτα και στη Ρόδο, εκεί δηλαδή που με φουσκωτούς και μπράβους πήγε να στήσει «συνέδριο» με νόθους και εργοδότες, ανακοινώνει ότι αφού τερματίστηκε η θητεία της (νωρίς το ανακάλυψαν!), προχωράει και σε κλείσιμο του κτιρίου της ΓΣΕΕ, καλώντας την Αστυνομία να αναλάβει την περιφρούρηση του λουκέτου» ήταν η άμεση αντίδραση του ΠΑΜΕ.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment