Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν συμφωνία με τον όρο «Μακεδονία»

Την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του ομολόγου του της ΠΓΔΜ φέρονται να κορυφώνονται, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Aνεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έδωσε συνέντευξη Τύπου στην οποία επανέλαβε με κατηγορηματικό τρόπο ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει συμφωνία  που περιέχει το όνομα Μακεδονία. 

Επίσης, έθεσε ζήτημα κομματικής πειθαρχίας λέγοντας ότι «όποιος ακολουθήσει διαφορετική γραμμή, τίθεται αυτόματα εκτός κινήματος, δεν έχει θέσει στο κόμμα και δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος».

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι το ζήτημα αυτό δεν θα αποτελέσει αφορμή για πρόωρες εκλογές και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας

Παράλληλα, κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα και ιδίως τη Νέα Δημοκρατία να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους για το Μακεδονικό απέναντι στον ελληνικό λαό.

Εξέφρασε πάντως  τις επιφυλάξεις του για το μέλλον της συμφωνίας, αφού, όπως είπε, ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ είναι αντίθετος προς αυτή, ενώ έπονται το δημοψήφισμα που έχει εξαγγείλει ο Ζάεφ και η έγκρισή της από τη βουλή. Πρόσθεσε, πως εφόσον γίνουν αυτές οι διαδικασίες επιτυχώς θα έρθει προς κύρωση και από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τέλος, ανακοίνωσε πως τη θέση του εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει ο Θ. Τουσουνίδης, ενώ η έως τώρα εκπρόσωπος, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναλαμβάνει τον ρόλο συντονίστριας για τις περιφερειακές, τοπικές εκλογές καθώς και για τις ευρωεκλογές.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

1 comment

  1. ΔΙΚ

    ΑΕΙ ΚΑΛΑ..

Leave a comment