Κατέρρευσε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας-Αιχμηρή ανάρτηση του σεισμολόγου Άκη Τσελέντη

Κατέρρευσε, λίγο μετά τις 6.30 το πρωί της Κυριακής, εγκαταλελειμμένο κτήριο στο Γκάζι στο κέντρο της Αθήνας, καταπλακώνοντας  2 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Οι κάτοικοι βγήκαν ανάστατοι από τα σπίτια τους  νομίζοντας ότι έγινε σεισμός ή έκρηξη βόμβας

 Αιχμηρό σχόλιο έκανε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης, με την κατάρρευση  του  σπιτιού στο κέντρο της Αθήνας. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Ακης Τσελέντης αναφέρθηκε με ειρωνικό τρόπο στη διαβεβαίωση του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας πως «η αντισεισμική θωράκιση της χώρας είναι άριστη».

Ολόκληρη η ανάρτηση Τσελέντη:

ΟΑΣΠ: Η ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ

Να τους πάρω εγώ μια βόλτα στην Αθήνα να τους δειξω ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ παλιά ΣΠΙΤΙΑ που κρέμονται πάνω από τα κεφάλια μας και φου να τους ΚΑΝΕΙΣ γκρεμίζονται. 
Το θέμα το έχω αναδείξει πολλές φορές και σε ομιλίες μου και στα ΜΜΕ. Μια φορά συνέβη το εξής ανεκδιήγητο : ενας Δήμαρχος μου λέει είναι χαρακτηρισμένο Αρχαιολογικό! Ωραία του λέω πες στους δημότες σου ότι θα φάνε στο κεφάλι αρχαιολογικά κεραμίδια αυτά πονάνε λιγότερο.(κινδυνολογώ πάλυ κ.Λεκκα ΕΜΠΡΟΣ τον εισαγγελέα)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν κ. Σπίρτζη…

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment