Νέο δελτίο ειδήσεων από τους εργαζόμενους του Mega: Ακόμη παλεύουμε

Ακόμη ένα έκτακτο δελτίο έβγαλαν στον αέρα οι εργαζόμενοι του MEGA στις 20.00 το βράδυ. 

«Το Mega είναι ακόμα εδώ. Κάνουμε αυτό το διαφορετικό δελτίο για να σας ενημερώσουμε για τις δυσάρεστες για εμάς εξελίξεις», είπε η Ναταλί Κακκαβά που παρουσίασε το δελτίο. 

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι το μεσημέρι έληξε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και ότι απ’ την πλευρά του MEGA δεν υποβλήθηκε αίτηση. «Δυστυχώς το MEGA δεν είναι μέσα σε αυτούς, κάτι που καθιστά αβέβαιο το μέλλον του», είπε. 

«Εγώ είμαι εδώ αυτή τη στιγμή όχι ως δημοσιογράφος ή παρουσιάστρια αλλά ως μητέρα, γυναίκα και εργαζόμενη. Κύριοι πολιτικοί και τραπεζίτες εμάς μας σκέφτεστε;» είπε μεταξύ άλλων, κάνοντας λόγο για μια «χιονοστιβάδα» καθώς, όπως είπε, «εργασίες χάνονται καθημερινά». «Για εμάς η ανησυχία έχει χτυπήσει κόκκινο».

Στο δελτίο μίλησαν εργαζόμενοι, συνδικαλιστικοί φορείς και εκπρόσωποι των κομμάτων. 

«Το Μεγάλο Κανάλι είναι εδώ αφού είμαστε όλοι εδώ. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί, και θα είμαστε εδώ. Καλώ τους μετόχους, την κυβέρνηση και τις τράπεζες να αναλάβουν την ευθύνη τους», δήλωσε απ’ τον αέρα του MEGA η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

Εκ μέρους της ΕΣΗΕΑ, τόνισε ότι η Ένωση θα στηρίξει ακόμη και οικονομικά την προσπάθεια των εργαζομένων, που σημειώνεται ότι παραμένουν απλήρωτοι επί 15 μήνες. 

Στο δελτίο παρενέβησαν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου, που έκανε λόγο για άθλιο επιχειρηματικό παιχνίδι στις πλάτες των εργαζομένων και σημείωσε ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο στήριξης των εργαζομένων και η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, η οποία είπε: «υπάρχει περιθώριο δανειοδότησης» και «καλούμε τους μετόχους να κάνουν αίτηση». Από την πλευρά του τέλος, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι στοχοποίησε το Mega. 

Ένα διαφορετικό δελτίο καιρού 

Στο μεταξύ, ένα διαφορετικό δελτίο καιρού παρουσίασε ο μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, την ώρα που προβάλλονταν πλάνα από την αίθουσα σύνταξης του Mega. 

«Βλέπετε πλάνα από την αίθουσα σύνταξης όπου όλοι περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης των εκπροσώπων μας με τους μετόχους του καναλιού. Δεν είμαι δημοσιογράφος, να σας πω ωραία λόγια… τα λέμε όλα από ψυχής όπως και όλα αυτά τα χρόνια λέμε τα δελτία καιρού…», είπε ο Θοδωρής Κολυδάς πριν ξεκινήσει το δελτίο καιρού. 

tvxs.gr

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment