Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Αντώναρο από τη ΝΔ μετά την επίθεση σε Γεωργιάδη

Τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου, ύστερα από τα αιχμηρά σχόλια που έκανε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ σε βάρος του Αδωνη Γεωργιάδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την υπόθεση Novartis, αποφάσισε ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήρθε μόλις δύο ώρες μετά την ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ, στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή και σημαντική φωνή της «καραμανλικής πτέρυγας», Ευάγγελου Αντώναρου, δημιουργώντας έτσι, σοβαρό «επεισόδιο» και έντονο κλίμα αναστάτωσης, με ενδεχόμενες εξελίξεις στην παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγές της ΝΔ αναφέρουν τα εξής: «Όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Αντώναρος: Άκυρη η απόφαση

Από την πλευρά του ο Ευ. Αντώναρος σχολιάζοντας την απομάκρυνση του από το κόμμα τονίζει ότι πως η απόφαση είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη εφ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
 
Ζητά από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, να « ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα» ενώ τόνισε ότι δε θα επιτρέψει οποιαδήποτε μορφή αμφισβήτησης της διαδρομής του μέσα στην παράταξη.

Η επίμαχη ανάρτηση του Ευαγ. Αντώναρου: «Ο σεξιστής, μουσαφιραίος, δοτός αντιπρόεδρος «λεκιάζει» την παράταξη»

Επανήλθε  ζητώντας εκ νέου την παραίτηση του Άδωνη Γεωργιάδη, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος. Μάλιστα σε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα χαρακτήρισε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, χωρίς όμως να τον κατονομάζει, σεξιστή, δοτό, σε ρόλο μεγαλύτερο από το μπόι του.

Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο facebook  ανέφερε:

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά όταν με τη συμπεριφορά τους «λεκιάζουν» την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες. Άλλωστε ένας αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».

Υπενθυμίζεται ότι χθες με άλλο αιχμηρό σχόλιο ο Ευ. Αντώναρος ζήτησε «κάποιος να του τραβήξει το αυτί», χαρακτηρίζοντάς τον Αδ. Γεωργιάδη, εμμέσως πλην σαφώς «τσίρκολο».

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment