Ο 24χρονος διασωθείς αναμένεται να «ρίξει φως» στα αίτια της τραγωδίας με το απορριμματοφόρο στην Τήνο

Σοκάρουν οι εικόνες από το σμπαραλιασμένο απορριμματοφόρο με το οποίο πήγαν να βγάλουν το μεροκάματο οι τρεις υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Τήνου.

Σε ένα ανηφορικό σημείο κοντά στον οικισμό Ποταμιά το απορριματοφόρο, για άγνωστο λόγο έπεσε σε γκρεμό. Εκεί γράφτηκε ο επίλογος για τον 50χρονο Ιωάννη Κορίνθιο, πατέρα δύο παιδιών, και τον 48χρονο Δημήτρη Ταράση. Ο τρίτος υπάλληλος Νίκος Αρμάος σώθηκε την τελευταία στιγμή.Ο 24χρονος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο κέντρο υγείας Τήνου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Σύρου. Τα αίτια της τραγωδία διερευνώνται από την αστυνομία.

Ο δήμαρχος του νησιού κ. Γιάννης Σιώτος είπε: «Είμαι πολύ συγκλονισμένος γιατί χάσαμε δύο νέους ανθρώπους, υπάλληλοι και οι δύο στο δήμο μας. Μάλιστα, ο ένας από τους άτυχους υπαλλήλους, ήταν οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, όπου το ένα είναι ανήλικο, ενώ το άλλο σπουδάζει.

Ο 24χρονος που κατάφερε να σωθεί είναι σοκαρισμένος, πήγα δίπλα του και με ρωτούσε αν τα άλλα δυο άτομα είναι καλά στην υγεία τους και εγώ προσπαθούσα να τον καθησυχάσω. Δεν του έχουμε πει ακόμα ότι οι δυο συνάδελφοί του, δεν είναι πια στη ζωή και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται με σκάφος του λιμενικού στο νοσοκομείο της Σύρου. Ούτε η αστυνομία μπόρεσε να του πάρει κατάθεση γιατί βρισκόταν σε κατάσταση σοκ από το δυστύχημα. Από όσο γνωρίζω και οι τρεις ήταν μέσα στο απορριμματοφόρο. Ακόμη γίνονται έρευνες από την αστυνομία γύρω από αυτό το δυστύχημα. Έπεσαν σε ένα γκρεμό βάθους 100 μέτρων και πάνω , σε μια απότομη ανηφορική στροφή έγινε το κακό».

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, θα γίνει έλεγχος για να διαπιστωθεί εάν το όχημα είχε μηχανική βλάβη ενώ σημαντική αναμένεται να είναι η συμπληρωματική κατάθεση του μοναδικού επιζώντος της τραγωδίας.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment