Σοκάρουν τα όσα ομολόγησε ο 27χρονος για τη δολοφονία της αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη

Σοκάρουν και τους αστυνομικούς τα όσα ομολογεί ο 27χρονος ότι έκανε στην  Αμερικανίδα βιολόγο Suzanne Eaton τις τελευταίες μαρτυρικές  ώρες της ζωής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretalive.gr, ο νεαρός Κρητικός, πατέρας δύο παιδιών, ανέφερε χαρακτηριστικά πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, «πάνω κάτω», στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ – παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την «εξουδετερώσει». Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός άνδρας, παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας, φέρεται επίσης να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, ενώ με βάση στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, ήξερε πολύ καλά το περίφημο τούνελ μέσα στο οποίο εντοπίστηκε η σορός της άτυχης βιολόγου. 

Υπενθυμίζεται ότι η προσαγωγή του 27χρονου έγινε νωρίς το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε από την ΕΛΑΣ χάρη στα ίχνη που άφησε το αυτοκίνητό του, με το οποίο μετέφερε τη σορό της νεκρής βιολόγου, , σε συνδυασμό με κάποια ευρήματα από τον τόπο όπου έκρυψε το πτώμα της Suzanne Eaton.

Η βιολόγος είχε έρθει στην Κρήτη για ένα επιστημονικό συνέδριο στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας, όταν χάθηκαν τα ίχνη της. Είχε δε εντοπιστεί νεκρή, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μέσα σε σπηλιά στην περιοχή του Μάλεμε Χανίων.Η σορός της εντοπίστηκε από δύο πολίτες, που ειδοποίησαν τις αρχές.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment