Στην Ολομέλεια της Βουλής σήμερα η συζήτηση για την αλλαγή ταυτότητας φύλου

Στην Ολομέλεια της Βουλής συζητείται σήμερα το νομοσχέδιο για τη Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.Η συζήτηση θα διεξαχθεί σε επίπεδο πολιτικών Αρχηγών και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα της Τρίτης.

Δείτε σε απευθείας μετάδοση τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Οι διεργασίες θα συνεχιστούν και αύριο Τρίτη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου.

Ενστάσεις έχουν εκφράσει βουλευτές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όπως η Γεωργία Γεννιά, ο Κωνσταντίνος Κατσίκης και ο Δημήτρης Καμμένος.

Άγνωστος είναι ο αριθμός των βουλευτών που θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο από τη ΝΔ, με σοβαρές αντιρρήσεις κυρίως ως προς το όριο των 15 ετών που εισάγει το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης, ανακοίνωσε την πρόθεση της ΝΔ να καταθέσει τροπολογία που θα αφορά στους ενήλικες.

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο οι αντιδράσεις της Εκκλησίας να επηρεάσουν τη στάση κομμάτων, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μιλώντας στον Αθήνα 9,84. 

Ο Νίκος Βούτσης τόνισε ότι έχει μεγάλη σημασία η επί της ουσίας συζήτηση που θα γίνει, από την οποία πιστεύει ότι θα φωτιστούν κάποιες πλευρές που βρίσκονται στο πεδίο του επίδικου, εκτιμώντας ότι θα υπάρξουν πολιτικές συναινέσεις.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment