135 κιλά κοκαΐνης σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα

Oι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, μετά από πολυήμερες έρευνες εντόπισαν σε διαμέρισμα πολυτελούς κατοικίας στη Βάρκιζα μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης 135 κιλά κοκαΐνης.

Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένα άτομο που θεωρείται ο  «αποθηκάριος” ενός μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στα κοσμικά στέκια της Αθήνας Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 33χρονο από τη Σερβία  που το όνομα του είναι Μάρτιν, στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη 135 κιλά κοκαΐνης και περισσότερα από 10.000 ευρώ. Οι αρχές είχαν βάλει στο στόχαστρο τους τον συλληφθέντα εδώ και αρκετές εβδομάδες ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών του.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως τα ασύλληπτα μέλη του κυκλώματος του είχαν νοικιάσει το σπίτι στη Βάρκιζα, ενώ για τις μετακινήσεις του ο Μάρτιν χρησιμοποιούσε ένα πολυτελές όχημα.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης του, ο 33χρονος είχε έρθει στην Αθήνα τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Η αξία των 135 κιλών κοκαΐνης που εντοπίστηκαν στη Βάρκιζα υπολογίζεται πως ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ.

http://www.enikos.gr

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment