Από επιπλοκές της γρίπης τύπου Β πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης

Iατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το θεραπευτήριο «Υγεία» για τον αιφνίδιο θάνατο του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη, βασικού μετόχου  -μαζί με τα δύο αδέλφια του- της γνωστής αλυσίδας σουπερμάρκετ.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του «Υγεία» στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας. Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β. Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 της επόμενης ημέρας.

Ο Στέλιος Σκλαβενίτης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, το πρωί της Κυριακής, σε ηλικία 52 ετών. Δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Την περασμένη εβδομάδα προσβλήθηκε από γρίπη, όμως η κατάσταση του επιδεινώθηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Γεννημένος το 1965, μεγάλωσε στον Πειραιά. Ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και ο μικρότερος μεταξύ των τεσσάρων αδελφών του, δηλαδή της Μαρίας, της Βίκυς και του Γεράσιμου.

Ποτέ την Κυριακή…

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Σκλαβενίτη, μετά την εξαγορά των καταστημάτων της «Μαρινόπουλος», αριθμεί 538 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που τις Κυριακές -κατά τις οποίες τα καταστήματα είναι προαιρετικά ανοιχτά- που τηρεί απαρρέκκλιτα την πολιτική να παραμένει κλειστή, σεβόμενοι τους εργαζομένους.

Μεγάλη Τετάρτη η κηδεία 

Η κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη θα γίνει την Μεγάλη Τετάρτη, στις 3 το μεσημέρ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά.

http://tvxs.gr/

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment