Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018: Το Ηλέσιον παρουσιάζει τα καινοτομικά του προϊόντα

Θα ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας να σας συναντήσουμε στο περίπτερό μας στην Διεθνή Έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018.
26 – 29 Ιανουαρίου 2018  στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας
Λεωφ. Ποσειδώνος (πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού)
Περίπτερο: Α02 Θέση: P5   

Ο Οργανισμός Ηλέσιον δεν θα μπορούσε να λείπει από μία έκθεση διεθνούς εμβέλειας όπως είναι η ΕΞΠΟΤΡΟΦ. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσoυμε τα πρωτοποριακά προϊόντα μας σε χιλιάδες επισκέπτες.
Μετά την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή στην περυσινή διοργάνωση, η ομάδα του Ηλέσιον ετοιμάζεται να καταπλήξει και φέτος τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες με τα νέα αλλά και τα καθιερωμένα καινοτομικά προϊόντα του Οργανισμού μας.
Μαζί με όλους τους οίνους μας που παράχθηκαν από το ξεκίνημά μας, γνωριμία με τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες του χώρου θα επιδιώξουν οι φετινοί βιολογικοί άκρατοι οίνοι Ηλέσιον, φυσικής οινοποίησης… Ο Ροδίτης Αλεπού και ο Νυκτήλιος, καθώς επίσης το Ειδύλλι, το Σταφυλόμελο (το φυτικό μέλι) και το Οινόσταγμα που αποτελεί απόσταγμα οίνου. 
Περίοπτη θέση στο περίπτερό μας θα έχουν βεβαίως τα βιολογικά ρύζια και ρυζάλευρα Σπερχειού, καθώς και το βιολογικό άγριο ρύζι φυσικής καλλιέργειας «Ρυζείς».
Επειδή η καλλιέργεια οίνου και τροφής χωρίς χημικές παρεμβάσεις δεν είναι μυστικό αλλά όαση στο ταλανισμένο πεδίο της διατροφής, Ο Οργ. Ηλέσιον θα σας περιμένει στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 για να μοιραστεί μαζί σας το «know how»… με την ευχή να βρει κι άλλους συνοδοιπόρους.
Tο περίπτερό μας θα βρίσκεται κάτω από την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

71d7fa51-e0eb-4c82-a758-3c2e5e5352e4
Πατήστε εδώ για την δωρεάν πρόσκλησή σας στην έκθεση
Πατήστε εδώ για την πρόσβαση σας στην έκθεση

 
Με εκτίμηση,
Έμμη Πανούση
www.helession.com
Τηλ: 210-5222323,
Κιν: 69-45358916

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment