Αρχίζει την Παρασκευή το 3ο Φεστιβάλ Νεοχωρίου Υπάτης (8-12 Αυγ.)

Ο Δήμος Λαμιέων και η Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου συνδιοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Νεοχωρίου Υπάτης που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 10έως την Κυριακή 12 Αυγούστου.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Παρασκευή 10 Αυγούστου και ώρα 9.00 μ.μ. με μουσική βραδιά με λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο από τους μουσικούς Αθανάσιο Καλτσά στο μπουζούκι και στο τραγούδι, Γιώργο Δημάκη στην κιθάρα και Εμμανουέλλα Αγγελακοπούλου στο τραγούδι.

Το Φεστιβάλ θα συνεχιστεί το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 7.30 μ.μ. με εκδήλωση αναφοράς και μνήμης στον Κωστή Παπαγιώργη που περιλαμβάνει έκθεση βιβλίου, φιλολογική βραδιά και προβολή της ταινίας μικρού μήκους της Ελένης Αλεξανδράκη «ΚωστήςΠαπαγιώργης, ο πιο γλυκός μισάνθρωπος». Ομιλητές θα είναι ο συγγραφέας Ίκαρος-Γιώργος Μπαμπασάκης, ο φυσικός-συγγραφέας Γιώργος Πουρής, ο καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Γιάννης Πρελορέντζοςκαι ο μεταπτυχιακός φοιτητής Γεράσιμος Σταματέλος.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 12 Αυγούστου και ώρα 8.00 μ.μ. με τη θεατρική παράσταση «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» των Ρέππα- Παπαθανασίου από το θεατρικό εργαστήρι Σπερχειάδας-Μακρακώμης.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment