7η Χορωδιακή συνάντηση στη Λαμία- Δείτε φωτο από μια μοναδική μουσική βραδιά

Οι Επτανήσιοι της Φθιώτιδας με την πολύμορφη  πολιτιστική δράση τους κατάφεραν να  μεταφέρουν  με επιτυχία στην πόλη μας την πλούσια  κουλτούρα του τόπου τους.

Το επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά  στην χορωδιακή συνάντηση που οργάνωσαν για έβδομη συνεχή χρονιά χαρίζοντας μας μια μοναδική  μουσική βραδιά.  Δίκαια απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι χορωδίες (Σάββατο 1 Δεκεμβρίου) :Χορωδία Μ/Φ Ομίλου Ορφέας Λευκάδας , Χορωδία Ορφέας Αγρινίου, Χορωδία Πρέβεζας Αρμονία, Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας»San Giacomo» και η Χορωδία Συλλόγου Επτανησίων Φθιώτιδας «Ιωάννης Κουντούρης».

Η 7η χορωδιακή συνάντηση συνεχίζεται και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ώρα έναρξης 11,30 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας με ελεύθερη είσοδο.

Συμμετέχουν:  Eυρωπαϊκή Χορωδία Μουσικού Σχολείου Λαμίας, Χορωδία Μουσικού Ομίλου Στυλίδας, Χορωδία Αλιβερίου, Ιταλική Χορωδία»In Canto», Xορωδία Δωματίου Κοζάνης .

Δείτε φωτο με το φακό του altpressfthiotida από την 7η χορωδιακή συνάντηση  που οργάνωσε ο Σύλλογος Επτανησίων Φθιώτιδας το βράδυ του Σαββάτου

Χορωδία Μ/Φ Ομίλου Ορφέας Λευκάδας

Χορωδία Ορφέας Αγρινίου

Χορωδία Πρέβεζας Αρμονία

Δημοτική Χορωδία Κέρκυρας»San Giacomo»

Χορωδία Συλλόγου Επτανησίων Φθιώτιδας «Ιωάννης Κουντούρης»

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment