Πρόκληση σε μια ζεστή βραδιά finissage της 13ης smART του ΣΚΕΤΚΕ (Παρασκευή 12 Οκτ.)

                                                      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με αφορμή της λήξης της 13ης smART του ΣΚΕΤΚΕ, έχουμε τη χαρά και την τιμή να προσκαλέσουμε τους αγαπητούς φίλους της τέχνης σε μια ζεστή βραδιά finissage, με κρασί και λιχουδιές,  την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου μετά τις 19.00 στο χώρο της έκθεσης PurPur Gallery.

Στην εκδήλωση οι φίλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη ζωντανή δημιουργία δύο έργων ζωγραφικής, διαφορετικής τεχνοτροπίας, από τους καλλιτέχνες του Συλλόγου     Νίκο Ρίζο και Στέλλα Μαντοπούλου.
Τα δύο έργα μετά την ολοκλήρωσή τους θα κληρωθούν δωρεάν επί τόπου στους παρευρισκόμενους. Για την άμεση ανταπόκριση και ευγενική προσφορά, ευχαριστούμε τους δύο σημαντικούς μας εικαστικούς.

Με την ευκαιρία οι καλλιτέχνες, μέλη του ΣΚΕΤΚΕ, εκφράζουν τη βαθιά ευγνωμοσύνη και τις θερμότατες ευχαριστίες τους, στους φίλους που στηρίζουν με το ενθαρρυντικό τους παρόν την πολυετή πορεία του συλλόγου σε τοπικό, πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο συμμετοχών, συνεργασιών και δράσεων.

Η 13η έκθεση με τα μικρά έργα smART θα συνεχιστεί για λίγες μέρες ακόμα έως 17/10/2018.

Με τιμή τα μέλη του ΣΚΕΤΚΕ

PurPur Gallery  Ανθήλης 6Β, Λαμία, τηλέφωνο 22313 07050                                                       Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα –Σάββατο 10.00-14.00 & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 18.00-22.00

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment