ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ! Φεστιβάλ Οίτης: Η Ματούλα Ζαμάνη Live – Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 – Τόπος Τεχνών «Χώρα»

Λόγω τεχνικών προβλημάτων του χώρου του Φεστιβάλ, η σημερινή συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη αναβάλλεται. Μείνετε συντονισμένοι για το νέο ραντεβού…

Στην Υπάτη και στο φανταστικό τεταρτημόριο της μνήμης και του πόθου, η Mατούλα Ζαμάνη, η πέρδικα των Τρικάλων, έρχεται από τους Αμοργιανούς βράχους με καινούργια τραγούδια στο χρώμα της θάλασσας και του ουρανού.

Σε συνθήκη καλοκαιρίας, με δικά της περιπλανώμενα τραγούδια, λαϊκές μελωδίες της ζωής, άσματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου κι αλλόκοτες ιστορίες που σφηνώνουν στην κάρδια και φυτρώνουν στο νου.

Η Ματούλα Ζαμάνη μας καλεί στο τραγούδι και στον χορό, στην μελαγχολία που γίνεται γέλιο και τρυφερότητα, στα δάχτυλα και τις ανάσες.

«Επειδή η αισθητική είναι η ηθική του μέλλοντος»

Σταθεροί συνταξιδιώτες της: Κώστας Νικολόπουλος: ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα Θάνος Καζαντζής τύμπανα-pads Γιάννης Κονταράτος: βιολί Ηλίας Ρότσιας :ηλεκτρικό μπάσο Μένιος Γούναρης:πλήκτρα Χρήστος Ψαρομήλιγκος:βιόλα Σχεδιασμός ήχου: Δημήτρης Δημητριάδης Μοnitoring: Νίκος Κόλλιας Φωτισμος:Περικλής Μαθιέλλης

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 12€ Πόρτα: 15€

Προπώληση εισιτηρίων: Τόπος Τεχνών «Χώρα»(Λελέικα Υπάτης,Τηλ.2231051075) Γραφεία Φεστιβάλ Οίτης ( Αντιγόνης 7, πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, ανοικτά 10.00 – 18.00 καθημερινά εκτός Κυριακής, τηλ.2231043333)

Info: Ματούλα Ζαμάνη live Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ώρα έναρξης 21.30 Τόπος Τεχνών «Χώρα» Λελέικα Υπάτης , Φθιώτιδα

Τηλ. 2231051075 e-mail: info@xwra.gr www.xwra.gr

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment