Κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αταλάντης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» για εγγραφή μελών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Φίλες, φίλοι 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αταλάντης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» έχει εδώ και χρόνια ταυτιστεί με την δημοφιλή Ανδρική Χορωδία της Αταλάντης που έχει εκπροσωπήσει επάξια και με διακρίσεις τη πόλη μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ωστόσο ο σύλλογός μας αποφάσισε να διευρύνει τις δραστηριότητές του και σε άλλους τομείς, κάτι που προβλέπεται και από το καταστατικό του. 

Σκοπός μας να λειτουργήσουμε ως πολιτιστική, πνευματική και ψυχαγωγική κοιτίδα της Αταλάντης και της Λοκρίδας συνολικά, κάτι για το οποίο άλλωστε έχει διακριθεί και παλαιότερα ο σύλλογος. 
Στόχος μας η πολιτιστική, κοινωνική και πνευματική αναγέννηση που έχει ανάγκη η πόλη μας.

Έχοντας τους παραπάνω στόχους και με όρεξη για την υλοποίησή τους, καλούμε κάθε άνδρα και γυναίκα, κάθε νέο και νέα που ενδιαφέρεται και έχει τη δημιουργική διάθεση για περιβαλλοντικές δράσεις, ορεινές ή θαλάσσιες δραστηριότητες, αθλητικές δραστηριότητες, ποδηλατικές δράσεις, περιηγήσεις και ταξίδια, συλλογή και διάσωση λαογραφίας και παράδοσης, νεανική χορωδία, μουσικές μπάντες, νεολαιίστικα σχήματα, θεατρικό εργαστήρι, καλλιτεχνικό εργαστήρι και οτιδήποτε άλλο δημιουργικό, να επικοινωνήσει μαζί μας, να ενημερωθεί για τους στόχους μας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και να γίνει μέλος του συλλόγου.

Τηλ: 6977607730, 6938247171, 
E-mail: chorodiaproodos@yahoo.gr, 
Facebook: «Η Πρόοδος» Ανδρική Χορωδία Αταλάντης – Πολιτιστικός Σύλλογος

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment