Δύο αυτοκτονίες συνανθρώπων μας τις τελευταίες μέρες στη Φθιώτιδα

Δυο αυτοκτονίες συνανθρώπων μας συνάραξαν τις τελευταίες ημέρες την τοπική κοινωνία  σε Πελασγία  και Φιλιαδώνα Δομοκού.

Ένας 68χρονος από την Πελασγία έβαλε τέλος στην ζωή του με αυτοσχέδιο βρόχο στην αποθήκη του σπιτιού του και το πτώμα του ανακαλύφτηκε το βράδυ της Κυριακής.

Ο 68χρονος ο οποίος ζούσε μόνος του  φρόντισε να μη γίνει αντιληπτός κλείδωσε το σπίτι του από μέσα , βγήκε από το παράθυρο, μπήκε στην αποθήκη που διατηρούσε και αφού κάλυψε τα τζάμια , έβαλε τέλος στην ζωή του .

Το πτώμα του ανακάλυψαν τρεις ημερες αργότερα  οι συγχωριανοί του που ανησύχησαν  για την απουσία του. Η έντονη δυσοσμία τους οδήγησε στην αποθήκη όπου βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ Στυλίδας ωστόσο για την ώρα έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια ενώ έχει παραγγελθεί για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σήμερα το μεσημέρι  82χρονος που διέμενε μόνος του  στη Φιλιαδώνα Δομοκού και  πρόσφατα είχε διαγνωστεί με προβλήματα υγείας έβαλε τέλος στη ζωή του στην αυλή του σπιτιού του   με πιστόλι που είχε στην κατοχή του. Μάλιστα είχε αφήσει την τηλεόραση ανοιχτή  που εκείνη την ωρα  μετέδιδε την ορκωμοσία του νέου Πρωθυπουργού στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο κρότος από το όπλο κινητοποίησε τους γείτονες αλλά ήταν πλέον αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας άφησε τρεις φακέλους για την Αστυνομία και συγγενικά του πρόσωπα. 

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment