Η Δημοτική Αρχή προς τους αρμόδιους της εκπαίδευσης: «Η υπομονή και η ανοχή της τοπικής μας κοινωνίας εξαντλήθηκε»

Την ανικανότητα και ανεύθυνη στάση της   Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας και της Διεύθυνσης Περιφερειακής Εκπαίδευσης στο θέμα της κατάργησης των Λυκειακών τμημάτων στα σχολεία του Μοσχοχωρίου και Υπάτης  καταγγέλει  η Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαμιέων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε  ζητά την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αυτοί δημιούργησαν στους μαθητές στη βάση της ισονομίας και της ισοπολιτείας ή την  παραίτηση τους.

 Το κείμενο της ανακοίνωσης του Δήμου Λαμιέων:

Η ανικανότητα και η ανευθυνότητα των φορέων της εκπαίδευσης είχαν ως αποτέλεσμα τη βίαιη ανατροπή του εκπαιδευτικού προγράμματος στα Λύκεια Υπάτης και Μοσχοχωρίου και την αναστάτωση μαθητών και γονέων δυο μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους.

Επειδή τα ζητήματα που αφορούν στον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης απαιτούν ώριμο, υπεύθυνο και επαγγελματικό χειρισμό, που, δυστυχώς, απουσιάζει παντελώς.

Επειδή εξαντλήθηκε η ανοχή της τοπικής μας κοινωνίας, όπως και η υπομονή των μαθητών και των γονέων, θυμάτων της αλλοπρόσαλλης, αλαζονικής και άστοχης συμπεριφοράς όλων των ανευθυνοϋπεύθυνων παραγόντων της εκπαίδευσης.

Η Δημοτική Αρχή, καταγγέλλει τη στάση της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας και της Διεύθυνσης Περιφερειακής Εκπαίδευσης και ζητά την άμεση επίλυση των προβλημάτων που αυτοί δημιούργησαν στη βάση της ισονομίας και της ισοπολιτείας, ειδάλλως ζητούμε την παραίτηση τους.

                                Το Γραφείο Τύπου

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment