Λαμία: Ενώπιον του Εισαγγελέα ο 69χρονος δικηγόρος- Αρνείται ότι κακοποιούσε τα εγγόνια του

Ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακρίτριας Λαμίας βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 69χρονος δικηγόρος ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα δυο του εγγόνια ηλικίας 9 και 7 ετών. Η νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής κακοποίησης έχει  συγκλονίσει το πανελλήνιο…

Ο ίδιος πάντως αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, φωνάζοντας κατά την αποχώρησή του από το δικαστικό μέγαρο ότι «δεν έχω κάνει τίποτα. Είμαι 32 χρόνια δικηγόρος και ο καθένας έχει γράψει τη ιστορία του». Ο 69χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 12 Ιουνίου, καθώς δεν έχει βγει ακόμη το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το 7χρονο κοριτσάκι παραπονέθηκε στη δασκάλα που το βοηθούσε στα μαθήματα η οποία πριν λίγο καιρό σταμάτησε να εργάζεται στο σπίτι των παιδιών ότι πονάει στα γεννητικά όργανα. 

Ο Διευθυντής του σχολείου αρχικά ενημέρωσε την Εισαγγελία Λαμίας και στη συνέχεια την αστυνομία η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα και συνέλαβε τον 68χρονο συνταξιούχο δικηγόρο, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Τα παιδιά έμεναν μαζί με τη μητέρα και τον παππού, αφού ο πατέρας της οικογένειας έχει φύγει από το σπίτι εδώ και καιρό.

Άγνοια  δήλωσε η μητέρα του παιδιού μιλώντας στην εκπομπή» Αλήθειες με τη Ζίνα», η οποία τόνισε ότι είναι συγκλονισμένη

«Είναι όλα ψέματα. Είμαι συγκλονισμένη, δεν ξέρω τι να πω. Δεν είχα δει ποτέ τον πατέρα μου να συμπεριφέρεται άσχημα στα παιδιά. Δεν ξέρω καν πώς έγινε αυτή η καταγγελία, μάλλον η δασκάλα πήγε στην Αστυνομία», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η μητέρα του παιδιού.

«Δεν μου είχε παραπονεθεί ούτε για τον παππού της, ούτε για πόνους στα γεννητικά όργανα. Τον αγαπάει τον παππού της», πρόσθεσε η μητέρα της 7χρονης η οποία να σημειωθεί ότι  αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως τόνισε μπάνιο έκανε τα παιδιά η δασκάλα τους -η οποία τα βοηθούσε με τα μαθήματα στο σπίτι- και η ίδια και ποτέ δεν είχε παρατηρήσει κάτι ύποπτο στο κορμί του κοριτσιού. Ωστόσο όταν ρωτήθηκε γιατί απολύθηκε η δασκάλα, απάντησε ότι δεν γνωρίζει και ότι ο παππούς ήταν εκείνος που το αποφάσισε.

Τέλος είπε ότι η Αστυνομία δεν την έχει καλέσει να καταθέσει για όσα κατηγορείται ο πατέρας της, ενώ δεν την αφήνουν να είναι μαζί με τα παιδιά της στο νοσοκομείο.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment