Λαμία: Προφυλακίστηκε ο δικηγόρος που φέρεται να κακοποιούσε τα εγγόνια του-Παραιτήθηκε ο συνήγορος του

Με τη σύμφωνη γνώμη της Ανακρίτριας κας Παντοπούλου και της Εισαγγελέως κας Δελόγλου, ο 69χρονος δικηγόρος που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό της δίκης όπου θα απολογηθεί για ειδεχθή κακουργήματα.

Η απολογία του το πρωί της Τριτης στον Ανακριτή και Εισαγγελέα στα Δικαστήρια Λαμίας κράτησε 5 ώρες κατά την οποία ο κατηγορούμενος  εξακολουθούσε να ισχυρίζεται ότι είναι αθώος.  Μετά την απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος και  οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 69χρονου δικηγόρου, Δημήτρης Κρούπης δήλωσε ότι παραιτείται από την υπεράσπιση του πελάτη του,  λίγο μετά τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών από την ιατροδικαστική έκθεση που δείχνουν κακοποίηση της 7χρονης  .

Η  ιατροδικαστής Λαμίας, παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων, που είχε παραγγείλει μετά την εξέταση της 7χρονης αλλά και του 9χρονου αδερφού της. Στο πόρισμα της σύμφωνα με πληροφορίες, τονίζει ότι διαπίστωσε σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και μερική ρήξη παρθενικού υμένα που προήλθε τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες πριν τις 7 Ιουνίου με την σημείωση ωστόσο ότι «χρειάζονται και περαιτέρω εξετάσεις…».

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment