Λαμία: 28χρονος σκηνοθέτησε ληστεία σε βάρος του και…συνελήφθη

28χρονος Λαμιώτης  κατήγγειλε ληστεία  σε βάρος του την ώρα που έβγαινε από υποκατάστημα Τράπεζας  αλλά έπεσε σε αντιφάσεις  και τελικά συνελήφθη για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση. Σύμφωνα με πληροφορίες  ομολόγησε πως σκηνοθέτησε τη ληστεία γιατί ήθελε να δικαιολογήσει  τα χρήματα  στον πατέρα του…

Ειδικότερα, σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο μεσημβρινές ώρες της περασμένης Παρασκευής (16-03-2018), ο 28χρονος κατήγγειλε ότι, λίγο νωρίτερα, άγνωστοι δράστες, χωρίς να γίνουν από τον ίδιο αντιληπτοί, τον προσέγγισαν, κατά την ώρα που εξήλθε από υποκατάστημα τράπεζας, σε περιοχή της Λαμίας.

Ακολούθως οι δράστες, αφού τον χτύπησαν, με άγνωστο αντικείμενο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, απέσπασαν, από θυλάκιο της ζακέτας του, χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης έρευνας, σε συνδυασμό με κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 28χρονος δήλωσε ψευδώς ότι «έπεσε» θύμα ληστείας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμία.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment