Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη στο Καρπενήσι- Έκαψε ζώα, απειλεί σπίτια και ξενοδοχεία (video))

Μεγάλη πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη, από τις 12.55 το μεσημέρι σε δάσος με έλατα στο Καρπενήσι με τους σφοδρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή να αυξάνουν την έντασή της  και να κάνουν το έργο των πυροσβεστών ακόμη πιο δύσκολο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξέσπασε κοντά σε ξενοδοχείο έξω από το Καρπενήσι, το οποίο όμως δεν απειλείται. Ωστόσο, η πυρκαγιά καίει μεγάλα δένδρα και πυκνή βλάστηση, σε δύσβατο σημείο, όπου είναι δύσκολη η πρόσβαση για τους πυροσβέστες.

Στο πόδι βρίσκεται η Αντιπεριφέρεια Ευρυτανίας και ο Δήμος Καρπενησίου, ενώ έχουν τρομοκρατηθεί και οι κάτοικοι βλέποντας τον πυκνό μαύρο καπνό που σκέπασε τα πάντα.

Στο πέρασμά της έκαψε μελίσσια και πάνω από 10 κτηνοτροφικές μονάδες. Αυτή την ώρα μαίνονται δυο μέτωπα, προς το ξενοδοχείο LECADIN και το ξενοδοχείο AVARIS.

Δείτε το βίντεο από το www.info-karpenisi.gr, μέσω του οποίου φαίνεται πόσο κοντά στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και στην κατοικημένη περιοχή μαίνεται το μέτωπο της φωτιάς.

Τις φλόγες προσπαθεί να δαμάσει, όλη η δύναμη της ΠΥ Καρπενησίου που βρίσκεται στο σημείο, ενώ αυτή την ώρα για την κατάσβεσή της πυρκαγιάς επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, τρία οχήματα της Τοπικής Αυτοδοίκησης και δύο ελικόπτερα.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment