Με εντάσεις η χθεσινή συνεδρίαση του ΚΙ.ΝΑΛ Φθιώτιδας- Στα κεντρικά παραπέμπεται η απόφαση για το Δήμο Λαμιέων

Εντονη ήταν  η χθεσινή συζήτηση στην διευρυμένη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙ.ΝΑΛ Φθιώτιδας στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Λαμία με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στη σύσκεψη  προήδρευσαν ο Κώστας Πανταζής μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΚΙΝΑΛ και ο Κώστας Μπαργιώτας βουλευτής Λάρισας.

«Μήλο της έριδας»  η στήριξη που θα δοθεί από το Κίνημα Αλλαγής  για το Δήμο Λαμίας.

Παρόντες ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Θωμας Στάϊκος που έχει καταθέσει αίτημα  και  εύλογα αναμένει τη στήριξη του κινήματος, η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς  Κατερίνα Μπατζελή που έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του ΚΙ.ΝΑΛ αλλά και οι προερχόμενοι από το Πασοκ δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκουν στην  ομάδα της δημοτικής πλειοψηφίας και θα κατέβουν ξανά με το ψηφοδέλτιο του νυν Δημάρχου  Νίκου Σταυρογιάννη. Οι τελευταίοι επέμεναν να  μη δοθεί καμμιά στήριξη από το ΚΙ.ΝΑΛ  για το Δήμο Λαμιέων χαρακτηρίζοντας κάθε άλλη απόφαση » διχαστική».

   Οι κ.κ. Μπαργιώτας και Πανταζής   κάλεσαν όλα τα στελέχη του κινήματος  να συμπορευτούν  με την κεντρική στρατηγική  για αυτόνομη κάθοδο στις Περιφέρειες και στους μεγάλους Δήμους που θα επιβεβαιώσει την δυναμική του ΚΙ.ΝΑΛ εν όψει  πολλάπλών εκλογών.

Χαρακτηριστικό των διαφωνιών που υπήρξαν στη συνεδρίαση είναι ότι δεν υπήρξε πρόταση   από την τοπική ΝΕ για  στήριξη της υποψηφιότητας του Θωμά Στάϊκου, της μοναδικής υποψηφιότητας που έχει έως  τώρα κατατεθεί για το Δήμο Λαμιέων και η τελική απόφαση  παραπέμφθηκε να ληφθεί από τα Κεντρικά.

 

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment