Νίκος Σταυρογιάννης στον Υπουργό Παιδείας: «Η Αυτοδιοίκηση είναι ο εκφραστής των τοπικών αναγκών και της προοπτικής της κοινωνίας»

Στη  Λαμία  βρίσκεται σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, μετά τη διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης του χάρτη της Ανώτατης Εκπαίδευσης. Ο  Κ. Γαβρόγλου  είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας και  της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης κατά τη σημερινή συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας   στην τοποθέτηση  του επισήμανε :

«Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα, ήμουν και εξακολουθώ να είμαι φανατικός υποστηρικτής της ύπαρξης και λειτουργίας Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας. Η Στερεά Ελλάδα αξίζει, δικαιούται και έχει όλες τις δυνατότητες να υποστηρίξει το δικό της Πανεπιστήμιο.

Σε κάθε περίπτωση, και αφού φαίνεται ότι οι αποφάσεις έχουν ήδη ληφθεί, θα είμαστε πάντα έμπρακτα αρωγοί και ενεργοί υποστηρικτές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Η Αυτοδιοίκηση είναι ο εκφραστής των τοπικών αναγκών και της προοπτικής της κοινωνίας. Εμείς επενδύουμε στη γνώση, στην έρευνα, στα νέα μυαλά και αυτό δεν θα αλλάξει με κανένα νόμο».

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment