Νεκροί ο ιερέας της Σπαρτιάς και ο γιος του σε τροχαίο έξω από τον Καραβόμυλο.Βαριά τραυματισμένη η πρεσβυτέρα

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία  της Αν. Φθιώτιδας από το ξεκλήρισμα μιας ολόκληρης οικογένειας σε τροχαίο.

Τέσσερα οχήματα εμπλέκονται σε θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη λίγο πριν την 1.00 το μεσημέρι  στον Καραβόμυλο, στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας στο ύψος του Γκλατσούνη. Νεκροί ανασύρθηκαν ο ιερέας του ΔΔ Σπαρτιάς Στυλίδας   84 ετών και  ο 54 ετών γιος του καθηγητής.

Βαριά τραυματισμένη  η σύζυγος του ιερέα που καθόταν στο πίσω κάθισμα  του μοιραίου οχήματος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας . Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η άτυχη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα της. Οι οδηγοί των υπολοίπων  αυτοκινήτων  δεν διατρέχουν κίνδυνο .

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία  το αυτοκίνητο που οδηγούσε  ο γιος του ιερέα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα  κυκλοφορίας  για να αποφύγει προπορευόμενο όχημα .Το ΙΧ ενώ  αρχικά έστριψε αριστερά  για να κάνει προσπέραση στη συνέχεια γύρισε πίσω  μπροστά από το όχημα της οικογένειας του ιερέα που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με  απορριμματοφόρο ανακύκλωσης του δήμου Ιστιαίας που ερχοταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Το αυτοκίνητο της οικογένειας μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και  οι εικόνες είναι τραγικές .

Δυστυχώς , πολλά βαριά οχήματα για να αποφύγουν τα υπέρογκα διόδια αντί για τη νέα ΠΑΘΕ που παρακάμπτει τη Στυλίδα  επιλέγουν τον παράδρομο της παλαιάς εθνικής οδού με αποτέλεσμα  στο τμήμα αυτό  να έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα.

Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες  κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό ατυχημα   διερευνά η Τροχαία.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment