Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας: Κάλεσμα σε κινητοποίηση στην Εφορία Λαμίας το πρωί της Παρασκευής

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

Συνάδελφε Αγρότη και Κτηνοτρόφε

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας, σε καλεί να πάρεις την υπόθεση της επιβίωσης σου στα χέρια σου.

Να αντιπαρατεθείς με την απογοήτευση σου, να αντισταθείς στα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα για δίκαιη και υγιή ανάπτυξη, να μην βολεύεσαι στα ψίχουλα που σου πετάνε στο τραπέζι αφού πρώτα σου αρπάζουν το καρβέλι από τα χέρια.

Να αγανακτήσεις με όσους: παγώνουν τους λογαριασμούς σου, σου κόβουν το νερό και το ρεύμα, σε απειλούν με κατάσχεση ή σου κατάσχουν το βιός σου, σε αναγκάζουν να μένεις ανασφάλιστος εσύ και η οικογένεια σου, να πνίγεσαι από τις πλημμύρες και να καταστρέφεται το σπίτι σου, …

Να αντιπαρατεθείς με όσους κλέβουν την σοδιά σου και σε αναγκάζουν να τους παρακαλάς για μερικά Ευρώ που σου οφείλουν, ώστε να ανταποκριθείς στις ανάγκες τις οικογένειας σου.

Να αγωνιστείς για το παρόν και το μέλλον των παιδιών σου και να βρεθείς στην πρώτη γραμμή του αγώνα μαζί με όσους χτυπιούνται από τις ίδιες πολιτικές που αυγατίζουν με την δικιά μας εξαθλίωση τα κέρδη των μεγαλέμπορων, βιομήχανων, τραπεζών, αλυσίδων Super Market, εφοπλιστών. 

Όλοι στην εφορία 8 Δεκέμβρη στις 10:00 το πρωί  για να διεκδικήσουμε:

  1. Να μην υπολογίζονται τα ανεξόφλητα τιμολόγια μας στον φόρο εισοδήματος και να μας επιστραφεί ο αντίστοιχος ΦΠΑ για αυτά.
  2. Καμιά κατάσχεσή επιδοτήσεων και να απαγορευτούν οι πλειστηριασμοί για την μικρομεσαία αγροτιά και κάθε λαϊκή οικογένεια.
  3. Ακατάσχετο τραπεζικού λογαριασμού στις 12.000€ και 3.000€ επιπλέον για κάθε παιδί αφού οι μικρομεσαίοι αγρότες πληρωνόμαστε 2 φορές το χρόνο και δεν έχουμε μηνιαίο εισόδημα.
  4. Αφορολόγητο ατομικό εισόδημα για όλους000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί και από εκεί και πέρα προοδευτική φορολόγηση με συντελεστή μέχρι 45% για τα κέρδη και τα περιουσιακά στοιχεία του μεγάλου κεφαλαίου .
  5. Να εκπίπτουν από τη φορολόγηση οι ασφαλιστικές εισφορές, οι δαπάνες Υγείας, ΔΕΗ, θέρμανσης, νερού, τηλεφώνου και να καταργηθούν ο ΕΝΦΙΑ και όλα τα χαράτσια.
  6. Να καταργηθεί ο ΦΠΑ στα αγροτικά μέσα και εφόδια, στα τρόφιμα, στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, στις υπηρεσίες.
  7. Αφορολόγητο πετρέλαιο, όπως στους εφοπλιστές.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment