Ο Απόστολος Γκλέτσος επιτέθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Δημήτρη Κυρίτση με μπουνιές και κλωτσιές!

 Το  απίστευτο επεισόδιο  έγινε στην εκδήλωση κοπής πίτας της βιομηχανίας AGROINVEST το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο άντρες βρίσκονταν μέσα στο κέντρο που γινόταν η εκδήλωση  το οποίο  βρίσκεται στην Εθνική οδό κοντά στο  ΔΔ Αχλαδιου. στην Αν. Φθιλωτιδα. Κάποια στιγμή  ο Απόστολος Γκλέτσος ζήτησε από τον αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Δημήτρη Κυρίτση  να βγουν λίγο έξω για να μιλήσουν. Ο κ. Κυρίτσης τον ακολούθησε ανυποψίαστος. Μόλις βγήκαν έξω όπως κατήγγειλε ο κ. Κυρίτσης  ο Απόστολος Γκλέτσος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπά με μπουνιές, κλωτσιές και κουτουλιές.

Στη συνέχεια κατά τις ίδιες πηγές, ο Απ. Γκλέτσος γύρισε  στην αίθουσα όπου παρέμεινε αρκετή ώρα μετά το επεισόδιο  ενώ ο κ. Κυρίτσης ενημέρωσε τηλεφωνικά για το  περιστατικό τον αντιπεριφερειάρχη και δικηγόρο Θύμιο Καραΐσκο που βρίσκονταν καθ’ οδόν για τον χώρο της εκδήλωσης.

 Ο  Δημήτρης Κυρίτσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες  εξετάσεις. Στη συνέχεια ο  κ. Κυρίτσης συνοδευόμενος από το Θύμιο Καραϊσκο πήγαν  στο Α.Τ. της Στυλίδας προκειμένου να καταθέσουν μήνυση εναντίον του  Απόστολου Γκλέτσου.

Λίγο αργότερα  ο Δήμαρχος Στυλίδας μετέβη στο ίδιο Αστυνομικό Τμήμα καταθέτοντας με τη σειρά του μήνυση εναντίον του  θύματος

Με εντολή εισαγγελέα  οι δυο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι και  η υπόθεση θα ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment