Ο Εσπερος Λαμίας ανεβαίνει στη Β Εθνική και στέλνει μήνυμα με στίχους Καρυωτάκη

Ο Έσπερος Λαμίας πανηγυρίζει την άνοδό του στη Β’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του. Για την τελευταία αγωνιστική στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής- Τμήμα καλαθοσφαίρισης, η ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη νίκησε τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 64-61 τερματίζοντας στη 2η θέση του ομίλου.

Με αφορμή την άνοδο της ομάδας στη Β’ Εθνική, ο Εσπερος Λαμίας εξέδωσε ένα πρωτότυπο ευχαριστήριο με στίχους του Καρυωτάκη στο οποίο μιλά  για ανιδιοτελείς αυθεντικούς υποστηρικτές και… αμετροεπείς φίλους!

‘’Ευχαριστήριος Επιστολή προς ανιδιοτελείς αυθεντικούς υποστηρικτές και …..αμετροεπείς φίλους’’.   

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ  τμήματος Καλαθοσφαίρισης ( basketball) ,θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητές και προπονητές του ,για την συμβολή τους στην  ΜΕΓΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  της ΑΝΟΔΟΥ στην Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
Παράλληλα θέλει να ευχαριστήσει ΟΛΟΥΣ  τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και ΦΟΡΕΙΣ για την  πολύπλευρη και πολύτιμη στήριξή τους καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και τους αγνούς φιλάθλους που τίμησαν με την παρουσία τους  και ενίσχυαν την προσπάθεια της ομάδας σε κάθε  παιχνίδι μας.
ΤΕΛΟΣ  προς τους ‘’αμετροεπείς φίλους μας’’, ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ προς μελέτη τους στίχους του ποιήματος, ‘’ μικρή ασυμφωνία εις Α μείζον’’ του Κ. Καρυωτάκη :

Α ! κύριε, κύριε Μαλακάση, 
Ποιος θα βρεθεί να μας δικάσει,
Μικρόν εμέ κι εσάς μεγάλο
Ίδια τον έναν και  τον άλλο;
Τους τρόπους, το παράστημά σας,
Το θελκτικό μειδίαμά σας,
Το monocle που σας βοηθάει
Να βλέπετε μόνο στο πλάϊ
Και μόνο αυτούς να χαιρετάτε
Όσοι μοιάζουν αριστοκράται,
Την περιποιημένη φάτσα,
Την υπεροπτική γκριμάτσα,
από τη μια μεριά να βάλει
της ζυγαριάς ,κι από την άλλη
πλάστιγγα να βροντήσω κάτου,
μισητό σκήνωμα, θανάτου
άθυρμα, συντριμμένο βάζον,
εγώ, κύμβαλον αλαλάζον.
Α ! κύριε, κύριε Μαλακάση,
Ποιος τελευταίος θα γελάσει ;

Το   Δ.Σ.  του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ’

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη

Την ομάδα του Έσπερου Λαμίας συγχαίρει ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης για τη φετινή πετυχημένη πορεία της και την άνοδό της από την επόμενη αγωνιστική στη Β’ Εθνική.

Με δήλωση του προς τα Μέσα Ενημέρωσης ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης επισημαίνει πως «το μπάσκετ έχει ευοίωνες προοπτικές και μέλλον στη Λαμία και ο Δήμος θα συνεχίσει με αυξανόμενο ενδιαφέρον να στηρίζει τον Έσπερο και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο με την ελπίδα ότι οι επιτυχίες θα συνεχιστούν και στην Β’ Εθνική.

Η συγκεκριμένη επιτυχία αποτελεί επιβράβευση της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται εδώ και χρόνια στο σωματείο του Έσπερου, που προχωράει με σταθερά ανοδικά βήματα στην καταξίωσή του στο χώρο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, ενώ φανερώνει την σταθερή άνοδο του Λαμιακού μπάσκετ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της διοίκησης, στους προπονητές και όλο το τεχνικό επιτελείο, καθώς και σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους παίκτες που συμμετείχαν στην φετινή προσπάθεια και συνέβαλαν στην επίτευξη αυτού του τόσο σημαντικού και δύσκολου στόχου».

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment