Ο Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης ανέλαβε επίσημα νέος Διοικητής στο ΓΝ Λαμίας

Ο μέχρι πρότινος Αναπληρωτής Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ Κύμης, ανέλαβε επίσημα σήμερα Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας. Η θητεία του κ. Ευάγγελου Χατζημαργαρίτη, ενός νέου ανθρώπου στη Διοίκηση του  ΓΝ Κύμης θεωρείται επιτυχημένη.Οι  προσδοκίες είναι να  μπορέσει να ανταποκριθεί το ίδιο ικανοποιητικά στα νέα του καθήκοντα  σε ένα Νοσοκομείο   μεγαλύτερης δυναμικότητας και με πολλά προβλήματα που καθημερινά γίνονται οξύτερα και να  βοηθήσει να μπει τέλος σε μια  κατάσταση άγονων αντιπαραθέσεων που  ταλαιπώρησαν το ίδρυμα το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει το ΦΕΚ είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τμήματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Т.Е.Ι. Καλαμάτας και μετατίθεται στη θέση του Διοικητή του Γ.Ν Λαμίας, αρμοδιότητας 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Τον νέο Διοικητή   καλωσόρισε  ο υποδιοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας -Στερεάς Νέστορας Αντωνίου .

Ο  κ. Χατζημαργαρίτης  είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τα στελέχη  του νοσοκομείου και τους υπεύθυνους όλων των τμημάτων  και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε το Υπουργείο Υγείας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του   ζήτησε την καλύτερη δυνατή συνεργασία όλων για την επίτευξη των στόχων.
”Θα δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά, θα συνεργαστούμε, θα δώσουμε τα πάντα από τις ψυχές μας για να αναβαθμίσουμε το Νοσοκομείο,  για να βοηθήσουμε το νοσοκομείο να γίνει αντάξιο της ιστορίας του, των ανθρώπων του, του τόπου, σημείο αναφοράς για την Κεντρική Ελλάδα'” ήταν οι πρώτες δηλώσεις του νέου  Διοικητή .

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment