Ποιοι εκλέγονται στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας

Μετά την ανάδειξη του Θανάση Κυρίτση  της «Ανανεωτικής Πορείας» στη θέση του νέου Προέδρου  στο ΕΒΕ Φθιώτιδας με ποσοστό 57,5% έναντι  42,5 του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Κίνηση Φθία» του Αλέκου Διαμαντάρα, ολοκληρώθηκε το βράδυ της  Δευτέρας και  η καταμέτρηση των ψήφων για  τα μέλη της Διοίκησης  του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

 Τους περισσότερους σταυρούς πήρε ο Δημήτρης Ρίζος  από τον συνδυασμό της «Ανανεωτικής Πορείας» που συγκέντρωσε 165 ψήφους στο τμήμα των Υπηρεσιών.

Στο Εμπορικό Τμήμα ο συνδυασμός του Θανάση Κυρίτση  κερδίζει 5 έδρες και ο συνδυασμός του Αλέκου Διαμαντάρα 3 έδρες. Εκλέγονται:

Από την «Ανανεωτική Πορεία» : Παναγιώτης Αρβανίτης (103 ψήφοι), Γιάννης Ζωγράφος (85 ψήφοι), Νίκος Σοφιανός (82 ψήφοι), Παναγιώτης Φλιώκας (72 ψήφοι) και Γιάννης Βλαχογιάννης (43 ψήφοι).

Από την ”Επιμελητηριακή Κίνηση ΦΘΙΑ”: Αλέκος Διαμαντάρας, Χρήστος Κουτσούκος (65 ψήφοι), Δημήτρης Σαμαράς (54 ψήφοι) και ο Κωνσταντίνος Παπανάγνου (38 ψήφοι) εκλέγεται, αν ο Αλέκος Διαμαντάρας επιλέξει άλλο τμήμα.

Για το Τμήμα Υπηρεσιών οι έδρες είναι 5-4 υπέρ του Συνδυασμού του Θανάση Κυρίτση: Εκλέγονται:

Από την «Ανανεωτική Πορεία»: Δημήτρης Ρίζος (165 ψήφοι), Χρήστος Σανίδας (115 ψήφοι), Νίκος Ζιακας (85 ψήφοι), Στυλιανός Μακρής (74 ψήφοι) και Ψαρράς Δημήτρης (67 ψήφοι).

Από την ”Επιμελητηριακή Κίνηση ΦΘΙΑ” : Κωνσταντίνος Ψειρόπουλος (155 ψήφοι), Ιωάννης Καλοπήτας (78 ψήφοι), Σπυρίδων Ζαγγανάς (61 ψήφοι) και ο Ιωάννης Παπαδημητρίου που εκλέχθηκε μετά από κλήρωση μιας και συγκέντρωσε τους ίδιους ψήφους με τον Βασίλη Παρίση (54 ψήφοι).

Για το Τμήμα Μεταποίησης οι έδρες είναι 2-2.

Εκλέγονται: Από την «Ανανεωτική Πορεία» εκλέγονται: Κωσταντίνος Καραγεώργος (50 ψήφοι), Βασιλική Τσιαγκούδη (46 ψήφοι).

Από την ”Επιμελητηριακή Κίνηση ΦΘΙΑ” εκλέγονται: Λεμονιά Καραναστάση (66 ψήφοι), Κυρίτσης Δημήτριος (53 ψήφοι).

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment