Πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του πρώην Δημάρχου Λαμιέων Ι. Παπασιόπουλου (βίντεο & φωτο)

Με την παρουσία του δημάρχου Λαμιέων Ν. Σταυρογιάννη του Δημοτικού Συμβούλιου, της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας   τα αποκαλυπτήρια της προτομής του αείμνηστου Δημάρχου Λαμιέων Ιωάννη Παπασιόπουλου.

Ενός ανθρώπου που επί της δημαρχίας του,  συνέβαλε τα μέγιστα στην κατασκευή του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης μας που αποτελεί κόσμημα για τη Λαμία.

Ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης στον χαιρετισμό του εξήρε την προσφορά και το έργο του  Ιωάννη Παπασιόπουλου, θεωρώντας, ότι έστω και με καθυστέρηση 50 χρόνων από τον θάνατό του,, ο δήμος Λαμίας είχε υποχρέωση να τον τιμήσει.

Ιδιαιτέρως συγκινητικά ήταν  τα λόγια της Καλλιόπης Παπασιοπούλου, κόρης του  Ιωάννη Παπασιόπουλου η  οποία   αφού ευχαρίστησε το Δήμο Λαμιέων  για την τιμή που έκανε στον εκλιπών πατέρα της είπε:  » Εύχομαι οι Λαμιώτες να απολαμβάνουν τις δραστηριότητες που εξελίσσονται σε αυτό το χώρο και η κοινωνία να εξελίσσεται προς το καλύτερο «. 

 DSC_0020 DSC_0027

????????????????????????????????????

DSC_0042 DSC_0046 DSC_0065 DSC_0066 DSC_0071

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment