Στα δικαστήρια πάει ο Γκλέτσος τον Κώστα Μπακογιάννη

Στα δικαστήρια θα προσφύγει ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος εναντίον του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη. 

Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του περιφερειάρχη ότι ο γνωστός ηθοποιός «χρήζει ιατρικής παρακολούθησης», μετά τις καταγγελίες του αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρη Κυρίτση, ότι ο Γκλέτσος του επιτέθηκε αναίτια, με μπουνιές και κλοτσιές.

Απαντώντας μέσω Facebook, ο Δήμαρχος Στυλίδας έγραψε: 

«Κύριε περιφερειάρχη θα βρεθείτε μπροστά στις αστικές σας ευθύνες για τις δηλώσεις σας στο πρόσωπό μου. Ό,τι και αν επιδικαστεί θα πάει εξ ολοκλήρου σε ιδρύματα».

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη:

«Η γραφικότητα σταματά όταν γίνεται επικίνδυνη. Με ψευτομαγκιές, νταηλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά. Καταδικάζουμε την επίθεση κατά του Δημήτρη Κυρίτση και είμαστε βέβαιοι πως μετά τη μήνυση, η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει. Μέχρι τότε, επειδή είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, και επειδή η συγκεκριμένη περίπτωση προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, θυμίζω, πως εφόσον χρειάζεται, υπάρχουν κλινικές, δομές, προγράμματα και ειδικοί. Ας τον προστατεύσουν αυτοί που τον νοιάζονται πριν κάνει μεγαλύτερο κακό σε κάποιον άλλον ή ακόμη και στον ίδιο του τον εαυτό», είχε αναφέρει συγκεκριμένα ο Κώστας Μπακογιάννης.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment