Το χρίσμα από το ΚΙΝΑΛ για το Δήμο της Λαμίας πήρε και επίσημα ο Θωμάς Στάϊκος

Με επίσημη ανακοίνωση το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ν. Ε. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, κοινοποίησε την απόφαση της Επιτροπή Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης στην οποία είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος Αθηναίων  Γιώργος Καμίνης, για την ομόφωνη στήριξη της υποψηφιότητας του Θωμά Στάικου για το Δήμο Λαμιέων.

Στην ανακοίνωση πάντως δεν περιγράφεται τι μέλλει γεννέσθαι με την ομάδα των μελών του ΚΙΝ.ΑΛ. που είχε ζητήσει τη διατήρηση της συνεργασίας της με τον νυν Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη.

«Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης του Κινήματος Αλλαγής, με επικεφαλής τον κ. Γεώργιο Καμίνη, και λαμβάνοντας υπόψη της τις από 21-11-2018 τοποθετήσεις όλων των Μελών της Διευρυμένης Δημοτικής Συνέλευσης του Κινήματος Αλλαγής Δήμου Λαμιέων και των εισηγήσεων των υπευθύνων εκπροσώπων του Κινήματος Αλλαγής για την τοπική αυτοδιοίκηση (που συνεδρίασαν από κοινού), αποφάσισε ομόφωνα την πολιτική στήριξη στον κ. Θωμά Στάϊκο – επικεφαλή της Δημοτικής Παράταξης «ΛΑΜΙΑ – ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΚΗ» για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Λαμιέων.»

Διαβάστε επίσης: Με εντάσεις η χθεσινή συνεδρίαση του ΚΙ.ΝΑΛ Φθιώτιδας- Στα κεντρικά παραπέμπεται η απόφαση για το Δήμο Λαμιέων

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment