«Τρανός χορός» και μαζική συμμετοχή του κόσμου στη συναυλία για την έναρξη του παζαριού (φωτο)

Μαζική η συμμετοχή του κόσμου στη   χθεσινή συναυλία με την ορχήστρα «Εστουδιαντίνα» η οποία οργανώθηκε   από το Δήμο Λαμιέων για την έναρξη της Εμποροπανήγυρης Λαμίας 2017 (9- 15 Σεπτ.) που εφέτος φιλοξενείται στην οδό Φυλής παραπλεύρως της ΠΕΛ.

Ο Μπάμπης Τσέρτος, η Νάντια Καραγιάννη η  Ασπασία Στρατηγού και οι μουσικοί του συγκροτήματος τραγούδησαν Σμυρνέικα και παραδοσιακά τραγούδια απ΄ όλη την Ελλάδα, ο κόσμος διασκέδασε και έστησε ένα «τρανό χορό».

 Βέβαια χρειάστηκε να πέσουν μπάρες, να παρέμβει ο Εισαγγελέας και να γίνουμε μάρτυρες μιας «ακατανόητης» αντιπαράθεσης μεταξύ δημοτικής αρχής και Διοίκησης της ΠΕΛ για να πραγματοποιηθεί  μια συναυλία! Μια αντιπαράθεση που όπως δείχνουν τα πράγματα υποκρύπτει διαφορετικές αντιλήψεις για το ιδιοκτησιακό και τον χαρακτήρα του χώρου έξω από την ΠΕΛ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι την  «επόμενη  ημέρα» θα πέσουν οι τόνοι  απ΄όλες τις πλευρές και θα  επικρατήσει συνεννόηση ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για τους δημότες  αλλά και το μέλλον της Πανελλήνιας ΄Έκθεσης Λαμίας .

Δείτε εικόνες από την εντυπωσιακή χθεσινή συναυλία με το φακό του altpress ΦΘΙΩΤΙΔΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADSC_0801 DSC_0827 DSC_0833 DSC_0834 DSC_0841

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment