Τροχαίο με δυο Λαμιώτες νεκρούς στον κόμβο της Ξηριώτισσας

Τραγωδία με δύο νεκρούς σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τις 9.00 στη Λαμία, ύστερα από σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δικυκλιστής κατευθυνόταν από τη Λαμία προς το Δομοκό και εμβόλισε αυτοκίνητο που μάλλον  επιχείρησε αναστροφή λίγο μετά τον κόμβο της Ξηριώτισσας απέναντι από την επιχείρηση ΡΙΖΑΚΟΣ. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να σκοτωθούν επί τόπου και οι δύο οδηγοί. Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του νεκρού οδηγού του ΙΧ  καθώς η μηχανή είχε σφηνωθεί στην πόρτα του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο νεκρός δικυκλιστής ήταν 27χρονος  στρατιωτικός από  το Γοργοπόταμο.  Η οικογένεια του άτυχου νέου είχε χτυπηθεί με τραγικό τρόπο ξανά από τροχαίο ατύχημα πριν 18 χρόνια  όταν ο πατέρας του 27χρονου την Παραμονή της Πρωτομαγιάς το 1999 έπεσε με το βαν που οδηγούσε πάνω σε σταθμευμένο  για τροχονομικό έλεγχο βυτιοφόρο μεταφοράς προπανίου, στον παλιό περιφερειακό δρόμο των Καμένων Βούρλων. Μετά την σύγκρουση πήρε φωτιά το πίσω μέρος του βυτιοφόρου,κλήθηκε η πυροσβεστική και μόλις άρχισε η κατάσβεση σημειώθηκε φοβερή έκρηξη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 3 πυροσβέστες, ο οδηγός του βυτιοφόρου και ο οδηγός του ΒΑΝ ο οποίος κυριολεκτικά εξαϋλώθηκε.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν επίσης Λαμιώτης, 58 ετών και διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η τροχαία Λαμίας.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment