Χιονίζει στη Λαμία και σε όλη τη Φθιώτιδα-Που θα μείνουν τα σχολεία κλειστά (φωτο)

Στα λευκά  αντικρίσαμε σήμερα το πρωί τη Λαμία. Από τα ξημερώματα έχουμε  έντονη χιονόπτωση ιδιαίτερα στο βόρειο τμήμα της πόλης  η οποία  συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα .

 Χιόνι πέφτει και σε όλη τη Φθιώτιδα. Όλο το βράδυ χιόνιζε στο δρόμο Λαμίας Δομοκού, Λαμίας Άμφισσας και Λαμίας Καρπενησίου.Τα εκχιονιστικά μηχανήματα βγήκαν στο δρόμο και έριχναν συνεχώς αλάτι για να μην σημειωθούν προβλήματα παγετού.

 Η κυκλοφορία προς Δομοκό και προς Μπράλο διεξάγεται μέχρι τώρα χωρίς αλυσίδες. Όσοι όμως θα κινηθούν στο δρόμο Λαμίας – Καρπενησίου θα χρειαστούν αλυσίδες από τον Τυμφρηστό και πάνω μέχρι τη σήραγγα. Ασθενής χιονόπτωση ή  χιονόνερο  στην Εθνική οδό, από το ύψος του Μαρτίνου μέχρι τις Ράχες. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα αλλά   χρειάζεται  προσοχή στις μετακινήσεις.

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στη Φθιώτιδα

 Τα σχολεία στη  Λαμία θα  λειτουργούν κανονικά. Μετά από νεότερη εκτίμηση των καιρικών συνθηκών, του Δήμου Λαμίας αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην Υπάτη.

Στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην Αμφίκλεια. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και στην περιοχή Δομοκού με απόφαση του Δήμου.

Φωτο από τη χιονισμένη Λαμία στα » Γαλανέικα» & Αμφιθέα   σήμερα το πρωί

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 χιόνια, Λαμία χιόνια, Λαμία χιόνια, Λαμία

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment