Ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Παναγιώτη Στασινό θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Λαμιέων

Τον επικεφαλής της Πρωτοβουλίας  Ενεργών Πολιτών Παναγιώτη Στασινό θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ και η αυτοδιοικητική του έκφραση ΠΟΛΙΣ για να ηγηθεί ψηφοδελτίου για  τον Δήμο Λαμιέων.

Οι  αλλεπάλληλες συζητήσεις το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δύο αυτοδιοικητικών παρατάξεων έφεραν αποτέλεσμα και αναμένεται πλέον  η επίσημη ανακοίνωση.
Είχαν προηγηθεί επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην Δήμαρχο Γιώργο Ντελή από όπου όμως τελικά δεν ευοδώθηκαν  ενώ  σύμφωνα με πληροφορίες  εκτιμήθηκε ότι δεν θα είχε δυναμική μια αυτόνομη κάθοδος της  νέας αυτοδιοικητικής κίνησης ΠΟΛΙΣ με επικεφαλής στέλεχος της.

Οι δύο αυτοδιοικητικές κινήσεις, ΠΕΠΛΑ και ΠΟΛΙΣ  κρίθηκε ότι μπορούν να συμπλεύσουν προγραμματικά και στόχος ειναι η διεύρυνση και στελέχωση του ψηφοδελτίου με ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Εξ άλλου ο γιατρός Παναγιώτης Στασινός που προέρχεται από το χώρο της Οικολογίας έχει δώσει θετικά δείγματα γραφής σαν δημοτικός σύμβουλος για δυο συνεχόμενες θητείας μέσα από μια πολυσυλλεκτική παράταξη που λειτουργεί με δημοκρατικές διαδικασίες πέρα από κομματικές περιχαρακώσεις.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment