Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στο Δήμο Λοκρών για τις κλήσεις για το χαράτσι των διοδίων

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι του Δήμου Λοκρών για τις   100δες  ηλεκτρονικές κλήσεις κάθε εβδομάδα που  τους  καλούν  να τις παραλάβουν από το Αστυνομικό τμήμα, γιατί διέρχονται από τα μετωπικά και πλευρικά διόδια ΤΡΑΓΑΝΑΣ  «παράνομα», κατ΄εξαίρεση όσων αναφέρονται στο άρθρο 104 παραγρ. 4 του ΚΟΚ .

 Η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζοντας τον νόμο ΡΕΠΠΑ – ΒΟΡΙΔΗ , χρησιμοποιεί τις ιδιωτικές κάμερες των διοδίων για να κάνει την σεκιούριτι η τροχαία κόβοντας πρόστιμα των 100 ευρώ σ΄αυτούς που δεν πληρώνουν 3,85€ ή δεν έχουν να πληρώσουν ή υπολείπονται του ποσού για τα διόδια, για ΕΝΑ χιλιόμετρο ώστε να μπουν ΤΡΑΓΑΝΑ ή 7 Χλμ για να μπουν για ΑΤΑΛΑΝΤΗ!

Τα μετωπικά διόδια που τοποθέτησε η κοινοπραξία ΝΕΑ ΟΔΟΣ χωρίζουν το Δήμο Λοκρών στα δυο με ότι αυτό συνεπάγεται  ενώ οι κάτοικοι της Τραγάνας είναι κυριολεκτικά αποκλεισμένοι  από τα πλευρικά διόδια που βρίσκονται στο κόμβο της εισόδου στο χωριό και δηλώνουν αποφασισμένοι να αντιδράσουν δυναμικά.

Οι κάτοικοι της Τραγάνας ζητούν  να καταργηθούν άμεσα τα πλευρικά διόδια στον κόμβο και να  ολοκληρωθούν οι παράπλευροι οδοί που οδηγούν στην Αταλάντη, στη Σκάλα Αταλάντης ακόμη και μέχρι Λαμία. Να σηματοδοτηθούν οι παράπλευροι οδοί και να γίνουν ασφαλείς βόρεια και νότια της Εθνικής Οδού και να συνδέονται με τοπικά δίκτυα. Επειδή το χωριό γειτνιάζει με την Εθνικό Οδό ζητούν να μην υπάρχει στο μέλλον αντίτιμο για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους προερχόμενους από το χωριό κι αυτούς που έχουν κατοικία ή εξοχική κατοικία στο χωριό.

 

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment