Πήγαν να παραλάβουν «ύποπτο» ταχυδρομικό δέμα και βρέθηκαν με χειροπέδες

Δύο κιλά ναρκωτικής ουσίας σε κρυσταλλική μορφή έκρυβε ταχυδρομικό δέμα που έφτασε στο κατ/μα των ΕΛΤΑ στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Οταν οι παραλήπτες εμφανίστηκαν  να το παραλάβουν συνελήφθησαν από αστυνομικούς που είχαν θέσει υπό παρακολούθηση τη διαδρομή διεθνούς «ύποπτου» δέματος  που έφτασε τα τέλη του περασμένου μήνα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν  την 08-02-2019) το πρωί σε περιοχή της Βοιωτίας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 52χρονος αλλοδαπός και ένας 73χρονος ημεδαπός, με τις κατηγορίες της εισαγωγής, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, πριν από λίγες ημέρες, ταχυδρομικό δέμα που περιείχε δύο (2) κιλά συνθετικής ναρκωτικής ουσίας, σε κρυσταλλική μορφή, με διεγερτικές ιδιότητες, εισήχθη στην Ελλάδα αεροπορικώς από χώρα του Εξωτερικού, με φερόμενο τελικό παραλήπτη άτομο σε περιοχή της Βοιωτίας.

Χθες το πρωί, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 52χρονος, με συνεπιβάτη τον 73χρονο (ιδιοκτήτη του οχήματος), στάθμευσε σε κατάστημα εταιρείας ταχυμεταφορών της ανωτέρω περιοχής, όπου ο 52χρονος αναζήτησε και παρέλαβε το δέμα.

Στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη τόσο ο 52χρονος, κατά την έξοδο του από το κατάστημα, όσο και ο 73χρονος που τον ανέμενε στο προαναφερόμενο όχημα.

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment