Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Μπάμπη Σιαμούρη- Συλλυπητήρια μηνύματα

Το τελευταίο αντίο στον  Μπάμπη Σαμούρη,  τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Λαμιέων που έφυγε τόσο αναπάντεχα από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας  μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο  μέσα στο χώρο της εργασίας  του ,  είπαν φίλοι και συγγενείς σήμερα (11/9/18) στις 5:00′ το απόγευμα στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στη Νέα Μαγνησία Λαμίας.

Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1958. Είχε σπουδάσει αρχιτέκτονας. Με τη γυναίκα του Λαμπρινή απέκτησαν τρία παιδιά. Στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών είχε τοποθετηθεί από τον Δήμο Λαμιέων μετά την μετακίνησή του από την Πολεοδομία όπου κατείχε  θέση του προϊσταμένου. Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την πόλη της Λαμίας και εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος.

Ο Μπάμπης Σιαμούρης είχε πάει κανονικά, όπως κάθε πρωί, στο γραφείο του στην οδό Κραββαρίτη, όπου ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο πολύ γρήγορα τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο  άτυχος άνδρας αρχικά υπέστη εγκεφαλικό και στη συνέχεια ακολούθησαν απανωτά εμφράγματα και δυστυχώς παρά τις όποιες προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ του Ορφανοτροφείου Θηλέων στη Λαμία.

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Μπάμπη Σαμούρη από το Δήμο Λαμιέων

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά οδύνη και θλίψη τους για την απώλεια του Μπάμπη Σαμούρη.

Αρχιτέκτονας Μηχανικός και διοικητικό στέλεχος του Δήμου Λαμιέων ο Μπάμπης Σαμούρης, ξεχώριζε για την επιστημονική του κατάρτιση, την επαγγελματική του επάρκεια και την αποτελεσματικότητά του σε όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε, αλλά και για το ήθος του, τη συναδελφικότητα, την προσήνεια, την ευπρέπεια, την ανθρωπιά του.

Θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσαν οι υπάλληλοι στο Δήμο Λαμιέων  οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχασαν ξαφνικά ένα αγαπημένο  συνάδελφο τους.

«Ο αναπάντεχος θάνατος του συναδέλφου μας Μπάμπη Σαμούρη αποτελεί μια πραγματική απώλεια και προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε.

Έφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος, που αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα για τον άμεμπτο χαρακτήρα του και τη δημιουργικότητα του. Γεμάτος όρεξη για ζωή και προσφορά, ακούραστος, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, δραστήριος και αποτελεσματικός. Η απώλειά του είναι δυσαναπλήρωτη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Το συλλυπητήριο μήνυμα του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς:

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς εκφράζει τη βαθιά οδύνη και θλίψη των μελών του για την αναπάντεχη απώλεια του συναδέλφου μας Μπάμπη Σαμούρη, αρχιτέκτονα μηχανικού.

Υπήρξε επί σειρά ετών υπάλληλος του Δήμου Λαμιέων, όπου με την επιστημονική του κατάρτιση και το ήθος του είχε ουσιαστική συμβολή στην επίλυση σοβαρών προβλημάτων της Λαμίας, από όλα τα τμήματα και τις θέσεις ευθύνης, που υπηρέτησε.

Εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του τμήματος για πολλά χρόνια, ήταν πάντα δεκτικός και προσηνής προς όλους τους συναδέλφους μηχανικούς αλλά και προς όλους τους πολίτες.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στον τεχνικό κόσμο της Λαμίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια προς την οικογένειά του και τους οικείους του».

Written by

altpressfthiotida.com ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ- ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

No Comments Yet.

Leave a comment